• kinderpraktijk villa kakelbont kinderen spelend
  • kinderpraktijk villa kakelbont kinderen spelend

Voor kinderen

Ken jij dat gevoel? Dat het allemaal even niet zo lekker gaat? Je hebt ruzie met kinderen op school, je zit niet zo lekker in je vel, je voelt je onzeker, je bent snel boos op anderen (of zij op jou), je wordt gepest of je ziet tegen dingen op. Misschien begrijpen je ouders of je juf of meester je niet. Meestal weet je zelf wel een oplossing voor dit soort dingen, maar soms lukt dit even niet. Dan kan ik je helpen.

Alles kan

Wil je iets doen aan dat nare gevoel waar je last van hebt? Kom dan naar mijn praktijk en samen lossen we dit op. Bij mij in de praktijk kan alles: niets is raar en alles is welkom. Jij mag helemaal zijn wie je bent en geen enkel probleem is raar of gek. In een fijne en warme omgeving gaan we kijken hoe jij zelf weer grip kunt krijgen op de dingen die nu niet zo fijn zijn.

 

Wat gaan we doen?

Na een aanmeldgesprek met je ouders, volgen de sessies met jou. In mijn praktijk heb ik allerlei speelgoed, spelletjes, spullen om te knutselen en leuke dingen om te doen. Daar gaan we mee aan de slag en tegelijkertijd gaan we kijken naar wat jij anders wil in je leven en wat er nu nog niet zo goed gaat.

Door gesprekjes en spel proberen we erachter te komen wat er aan de hand is. Ik luister oprecht naar wat er speelt. De oplossing zit in jouzelf en vaak weet jij zelf wat het beste is voor jou, alleen kun je er nu nog niet altijd bij. Samen kijken we naar hoe het anders kan, zodat jij weer verder kunt en je weer gelukkig kunt voelen. Aan het eind volgt er een afrondend gesprek met je ouders.

Interesse?

Neem contact met mij op.

© Copyright 2023 - Kinderpraktijk Villa Kakelbont - Realisatie website: JoStudio