• tanja-olde-weghuis_villa-kakelbont_kinderpraktijk
  • tanja-olde-weghuis_villa-kakelbont_kinderpraktijk

Wie ben ik?

Mijn naam is Tanja Olde Weghuis en ik ben integratief kindercoach. Ik heb veel van de wereld gezien en heb me de laatste jaren gericht op het werken met kinderen. Tijdens mijn reizen heb ik veel geleerd van andere culturen en heb ik met bewondering gekeken naar de vele kleurrijke plekken op deze aarde. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt in het kindertehuis van moeder Theresa in Calcutta. Al deze ervaringen en mijn liefde voor kinderen komen samen in mijn werk als integratief kindercoach in De Rijp.

De diversiteit en verschillende lagen in mensen fascineren me. Iedereen is uniek en staat anders in het leven. Dat maakt de wereld zo bijzonder. Ik doe nu waar ik goed in ben: kinderen helpen zichzelf te helpen. Om mijzelf nog verder te ontwikkelen op dit gebied ben ik op dit moment bezig met een specialisatie tot integratief therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Villa Kakelbont

Villa Kakelbont is een bijzondere plek waar (bijna) alles kan en waar ik kinderen begeleid om de kracht in zichzelf terug te vinden. Het kind kan het, het kind weet het, het kind doet het.

De vrijheid om te zijn wie je bent is iets wat ik heel belangrijk vind. Vaak worden kinderen daarin belemmerd door ervaringen uit het verleden, of (zelf-opgelegde) gevoelens en gedachten. In mijn praktijk mogen die er allemaal zijn.

Ik ga samen met jou op zoek naar wat jou belemmert en tegenhoudt om vrij en zelfverzekerd te zijn, zodat jij weer een gelukkig mens wordt.

Interesse?

Neem contact met mij op.

© Copyright 2023 - Kinderpraktijk Villa Kakelbont - Realisatie website: JoStudio